ToBeFit » За ToBeFit

За ToBeFit

Цветелин МишовскиФизиотерапевтичният център “ToBeFit” e създаден през 2005 г. от Цветелин Мишовски – физиотерапевт на Националния ансамбъл по Художесвена гимнастика.Той е специалист с дългогодишен опит в сферата на здравеопазването и спортната рехабилитация. Центърът е специализиран да работи в областта на съвременната физикална терапия и рехабилитация, както и в областта на съвременния метод на лечение и възстановяване Medical Spa & Wellness.

Обект на рехабилитационно лечение са травми на опорно-двигателния апарат, спортни травми, дегенеративни ставни заболявания, заболявания на централната, периферната и вегетативната нервна система, ревматични заболявания, както и състояния от свръх напрежение и стрес съпътстващи нашето ежедневие.

Предлагаме на своите клиенти и пациенти най-добрите професионалисти по физиотерапия и рехабилитация, съвременните методи за диагностика и лечение и най-съвременните уреди и апаратура за физиотерапия и рехабилитация, както и най-търсените SPA и wellness терапии и процедури.