ToBeFit » Билколечение

Билколечение

Билколечение (Фитотерапия)Билколечение (Фитотерапия) – В съвременните методи на лечение и терапия все по-често се намесва и все повече се търси природната медицина и методи на лечение. Лечебните растения се използват от най-дълбока древност и днес сякаш хората все повече се обръщат за лечение и профилактика към майката природа. Билколечението е част от комплексната физикална терапия, която ние предлагаме на пациентите си! Можете да получите също консултации за използването на разлини билки, билкови екстракти, етерични масла и други лечебни природни средства с цел по-бързо възстановяване и подобряване на жизнения потенциал.

Ароматерапевтичният и Аюрведичния масаж са чудесно допълнение към Вашето природосъобразно безлекарствено лечение и профилактика. Предлагаме Ви комбинирани терапии, които включват профилактични билкови лечебни арома- и аюрведични процедури, фитотерапевтични консултации за лечение и профилактика на различни заболявания. За масажните си процедури използваме органични растителни масла и екстракти, което гарантира единна безупречена детоксикация и повишаване жизнения тонус на организма.

Билколечение (Фитотерапия) – консултация с фитотерапевт
Цена: 25 лв.

Оздравителен и профилактичен билков масаж (ароматерапевтичен или аюрведичен) с включена фитотерапевтична, кинезитерапевтична и диетологична консултация.

Частичен масаж
Цена: 35 лв.

Цялостен масаж
Цена: 55 лв.